Начало
Кованото желязо - красота, романтика, уют...
Услуги

Булрейл ЕООД специализира в дизайна, проектирането, изработката и монтажа на  огради, врати, портали, стълбищни и терасни парапети, парапети около басейни, решетки, тенти, рекламни пана и табели, противопожарни стълби за частни и обществени сгради и хотели. Оградите, парапетите, порталите и другите изделия могат да бъдат изпълнени както от ковано, така  и от черно и профилно желязо. Порталите и дворните врати се  изработват и монтират с механично, или с автоматично отваряне, в зависимост от желанията на инвеститора.
Фирмата изработва уникати по идея на клиента.

Булрейл ЕООД участва в изграждането на детски и спортни площадки, футболни игрища, тенис кортове, като изработва изцяло оградните съоръжения, мобилни трибуни, осветителни електрически стълбове, футболни врати, баскетболни кошове, волейболни колове и всичко останало, необходимо за оборудването на подобен род обекти.
Оградите, електрическите стълбове и съоръженията, изработени от Булрейл ЕООД отговарят на всички изисквания за сигурност, надеждност и на наложените европейски стандарти, като същевременно се открояват с естетичния си външен вид.
Фирмата изработва антипаркинг колчета, мостови и шосейни парапети, както и други видове охранителни оградни съоръжения.

Булрейл ЕООД изгражда  промишлени и индустриални халета, складове, офисни и други сгради с метални конструкции и облицовка от термоизолационни сандвич панели. Изпълнява павилиони и по-малки преместваеми обекти, отговарящи на всички зададени от клиента изисквания за функционалност и външен вид.

Фирмата предлага и за продажба термопанели на конкурентни цени.